Årsrejseforsikring verden

June 13, 2016

En årsrejseforsikring verden dækker typisk alle ferierejser uanset hvor rejsen går hen. Rejser du uden for europa mere end en gang om året vil en årsrejseforsikring være billigst. Derudover slipper du også for besværet med at tegne ny forsikring hver gang du skal ud at rejse. Forsikringen dækker  uanset hvor mange gange om året du rejser.


Klik på linket herunder og modtag 3 tilbud.
Fakta om årsrejseforsikring verden

Årsrejseforsikringen kan tegnes til enkeltperson, hustand eller senior afhængig af dine behov. Du kan oftest sammensætte din årsrejseforsikring til dine egne behov og vælge hvilke dækninger der passer til dit aktivitetsniveau. Tegnes forsikringen til en enkeltperson eller senior er det naturligvis kun denne person som er dækket.


Er i flere personer i hustanden kan det godt betale sig at købe en hustandsforsikring så hele hustanden er dækket. et er dog oftest en betingelse at den enkelte rejse ikke varer mere end 30 – 60 dage.


Det er derfor vigtigt at undersøge betingelserne grundigt hvis du planlægger at være væk i længere tid. Derudover er det også vigtigt at tænke over om der skal tegnes ekstra dækning til ekstremsport, skisport og lignende.

Hvad dækker forsikringen?

En årsrejseforsikring dækker udgifter til indlæggelse på hospital hvis du kommer til skade eller bliver syg. Derudover dækker den også dine udgifter til transport med ambulance, medicin, lægebehandlinger og transport hjem til Danmark såfremt det måtte være nødvendigt.


Såfremt uheldet er ude vil du også typisk få dækket den tabte ferie og modtage en erstatning for ødelagte rejsedøgn.
denne side kan du læse mere om rejseforsikring og dækninger generelt.


Husk altid at gennemlæse betingelserne for din rejseforsikring inden du tager afsted, så du er sikker på at den passer til dine behov og ikke står med en ubehagelig overraskelse hvis uheldet skulle være ude.